Gå til indhold

Udbud på entreprenørarbejdet forsinket

Fjernvarme

14. oktober 2022

På grund af en procedurefejl har FFV Varme valgt at trække entreprenørudbuddet på fjernvarmeprojektet tilbage. Et nyt udbud er allerede iværksat, men det forsinker projektet og tidsplanen med ca. 6 uger.

En nødvendig beslutning

Beslutningen om at trække udbuddet tilbage er desværre nødvendig, da udbuddet kunne risikere at blive erklæret ugyldigt efter kontraktindgåelse og dermed forsinke projektet med minimum 6 måneder og desuden indebære risiko for betydelig erstatning.

Vi er naturligvis rigtig ærgerlige over at blive forsinkede.

Vi er allerede i gang

Fjernvarmeprojektet er allerede sendt i nyt udbud, og vi afventer at modtage relevante tilbud fra entreprenører. Vi vender tilbage med yderligere information, så snart vi har gennemgået tilbuddene, men du kan se de nye datoer for tilbagemelding herunder.

Ny tidsplan for tilbagemelding

Når entreprenøren, pris og tidsplan er på plads og meldt ud, vil alle have 14 dages frist, før deres tilmelding til fjernvarme er bindende.

1. Deadline for tilbud fra entreprenør 12. januar
2. Meddelelse om priser og grov tidsplan 2. februar
3. Frist for bindende tilmelding til fjernvarme 16. februar

Vi forventer, at tidspunktet for udrulning af fjernvarme i Faaborg nordvest, Strandgårdsparken og Sundbrinken forsinkes tilsvarende, men dette vil vi kunne melde nærmere ud om efter modtagelse af tilbud.

Har du spørgsmål, kan du skrive på nemvarme@ffv.dk eller ringe på 62 61 16 66 i vores åbningstider.

Del artikel

Relaterede nyheder