Gå til indhold

Skal din ejendom kobles på fjernvarme i Korinth?

Fjernvarme

10. juli 2024

Hos FFV Energi & Miljø A/S arbejder vi med en plan om at udvide vores forsyningsområde til Korinth. Det vil give i alt ca. 498 boliger mulighed for at få fjernvarme.

Valget er dit

Det er op til dig og dine naboer, om fjernvarmen kommer. For at projektet kan sættes i gang skal mindst 348 af husstandene i området tilmelde sig til fjernvarme senest den 1/9-2024. Det sikrer en effektiv drift og dermed lavere priser på den lange bane. 

Det er derfor vigtigt, at du går ind og tilmelder dig via vores hjemmeside, hvis du vil have fjernvarme til Korinth: Tilmelding til fjernvarme i Korinth

Fjernvarmen fremtidssikrer din varmeforsyning

Fjernvarme er en nem, effektiv og miljøvenlig opvarmningsform, der kan give dig og dine naboer mange fordele. Ved at tilmelde dig fjernvarme får du:

  • Stabil varmeregning: Kollektiv forsyning giver stabil økonomi. Fjernvarme ligger prismæssigt stabilt, fordi fjernvarme har bedre muligheder for producere på det fleksible energimarked.
  • Miljøvenlig løsning: Fjernvarme udleder mindre CO2 og benytter vedvarende energikilder.
  • Bekvemmelighed: Du slipper for vedligeholdelse af individuelle varmeanlæg.

Ved at vælge fjernvarme som varmekilde bidrager du til en miljøvenlig energiforsyning og reducerer dit eget aftryk på miljøet. Vi sikrer på daglig basis, at din varme produceres omkostningseffektivt og stabilt – og du er med til at give fremtidige generationer en sikker energiforsyning.

Læs flere fordele ved fjernvarme

Kom og mød Morten – og få beregnet din varmeøkonomi

Er du i tvivl? Så kom og mød Morten fra FFV Varme, som står klar til at svare på dine spørgsmål om installation, drift, besparelser og miljøfordele.

Morten vil være til stede ved Brugsen Brahetrolleborg følgende dage:

  • Torsdag den 8/8, kl. 14-17
  • Torsdag den 15/8, kl. 14-17
  • Torsdag den 22/8, kl. 14-17
  • Torsdag den 29/8, kl. 14-17

Vi ved godt, at beslutningen om fjernvarme kan være stor. Vi er klar til at give dig den information og vejledning, du har brug for, så du kan træffe det bedste valg for dig og din familie. Så kig forbi.

Brugsen Brahetrolleborg med fjernvarmeskilt foran indgangen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om, kan du altid kontakt Varme A/S på nemvarme@ffv.dk eller kundeservice på 62611666.

Du kan desuden læse mere om fjernvarme og finde svar på de mest stillede spørgsmål på ffv.dk/fjernvarme.

Bemærk, at vi holder sommerferie i uge 29, 30 og 31. Vi vender stærkt tilbage efter ferien og glæder os til at hjælpe dig med at træffe det rette valg for dig og Korinth.

Rigtig god sommer! 🌞

Del artikel

Relaterede nyheder