Gå til indhold

Status på fjernvarmeprojekt i Faaborg

Fjernvarme

23. januar 2023

FFV Varme har nu modtaget tilbud fra de entreprenører, der har ønsket at byde ind på projektet, og vi er gået i gang med at evaluere de indkomne tilbud med henblik på videre forhandling.

For at sikre en god proces, har vi justeret tidsplanen en smule. Det er vigtigt for os, at man som borger føler sig tilstrækkeligt informeret og har tid til at overveje sin beslutning. Derfor sender vi e-mail ud til alle den 23. februar og inviterer samtidigt til informationsmøde. Herefter skal alle tilmeldte tage endelig beslutning om sin tilmelding til fjernvarme i udvidelsesområderne.

Tidsplan

23. februar 2023

E-mail om pris, overordnet tidsplan og øvrige informationer, inkl. bekræftelse af aftale om fjernvarmelevering.
2. marts 2023

Informationsmøde i Forum Faaborg kl. 19-21.

9. marts 2023

Frist for endeligt tilsagn for tilmelding til fjernvarme.

Vi inviterer til informationsmøde

Torsdag den 2. marts 2023 inviterer vi til informationsmøde i Forum Faaborg kl. 19-21, hvor FFV Varme orienterer nærmere om fjernvarmeprojektet i Faaborg nordvest, Strandgårdsparken og Sundbrinken.

Til informationsmødet vil du høre om, hvad det vil koste at få fjernvarme, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med din tilmelding.

Har du spørgsmål, som du gerne vil have svar på til mødet, må du gerne sende dem allerede nu til nemvarme@ffv.dk.

Du skal bekræfte din aftale om fjernvarmelevering

Vi vil den 23. februar 2023 sende en bekræftelse på aftale om fjernvarmelevering. Den skal underskrives og returneres, hvis man ønsker at være tilmeldt fjernvarme. Underskriften er bindende tilmelding. Afviser man, er man frameldt fjernvarme.

Bekræftelsen sendes elektronisk til den mail, du er tilmeldt med. Så hold øje med din indbakke.

Vær opmærksom på, at FFV Varme skal have modtaget dit tilsagn senest den 9. marts 2023, hvis du fortsat ønsker at få fjernvarme.

Betaling for udvidelse af ledningsnettet

På grund af pres på entreprenørpriser og leveringstid måtte FFV sidste år varsle prisstigninger på projektet. Den øgede pris kan betales på to måder:

  • Betaling over effektbidraget over 20 år
    Boliger i konverteringsområdet skal betale et forhøjet effektbidrag, som beregnes efter m2 bolig i henhold til BBR-registeret. Beløbet kendes endnu ikke, men vil blive oplyst i den e-mail, der udsendes den 23. februar 2023.
  • Kontant betaling
    Det samlede beløb kan betales kontant, hvis man foretrækker det. Beløbet oplyses ligeledes i den e-mail, som sendes den 23. februar 2023.

Hold dig opdateret

Har du tilmeldt dig fjernvarme i Faaborg, og vil du gerne have nyheder, eller har du spørgsmål til projektet? Så meld dig ind i Fjernvarme i Faaborg-gruppen på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret om tilslutningen til fjernvarme.

Det er også muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev, så du får nyheder direkte i din indbakke. Det gør du ved at udfylde tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, kan du skrive på nemvarme@ffv.dk eller ringe på 62 61 16 66 i vores åbningstider.

Del artikel

Relaterede nyheder