Gå til indhold

Udvidelsen af fjernvarmenettet til Faaborg nordvest, Strandgårdsparken og Sundbrinken kører planmæssigt. Vi afventer deadline for modtagelsen af tilbud den 12. januar 2023, hvorefter der vil blive meldt nærmere informationer ud om pris, grov tidsplan og frist for bindende tilmelding til fjernvarme.

Varmepris for 2023

Der er fortsat stor usikkerhed om energipriserne i den kommende tid. Vi har i efteråret set faldende priser på el og naturgas, efter sommerens rekordhøje priser. Nu er priserne på vej op igen, og en hård vinter kan få priserne til at stige til nye rekorder.

Fjernvarmeprisen for 2023 vil derfor være uændret i forhold til prisen for oktober-december 2022, nemlig 1,25 øre/kWh.

Som fjernvarmeselskab er vi forpligtet til at varsle prisstigninger, der medfører væsentlig stigning i varmepris, med 3 måneders varsel. Det gør det vanskeligt at regulere varmeprisen, når energipriserne svinger så meget, som vi ser aktuelt. Falder elprisen fx i december, og vi sætter varmeprisen ned, og stiger elprisen så igen i januar, så vil vi først kunne hæve varmeprisen igen i maj måned.

Som fjernvarmeforbruger kan man dog være helt tryg ved, at fjernvarmeselskabet ikke må have overskud. Bliver der opkrævet for meget i et år, vil det altså blive indregnet i varmeprisen det efterfølgende år og dermed tilbagebetalt til forbrugerne.

Akkumuleringstank

Akkumuleringstanken er godt på vej. Fundamentet er nu etableret og opbygning af selve tanken påbegyndes, så man for hver dag/uge, der går, vil kunne se en søjle stå op på L. Frandsensvej 1.

Akkumuleringstank er under opførelse på L. Frandsensvej 1 i Faaborg

Brev fra Faaborg-Midtfyn Kommune på vej

Faaborg-Midtfyn Kommunen har netop sendt besked ud i E-Boks vedr. muligheden for at få fjernvarme, hvis man er bosat i kommunen. Vi vil i den forbindelse bede jer om ikke at ringe til os for uddybende svar, da vi ikke har flere svar end der er givet i brevet.

Næste skridt vil være en nærmere undersøgelse af muligheden for at etablere fjernvarme i nogle lokalsamfund. Det er kommunen, som sætter undersøgelsen i gang.

Har du andre spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at skrive på nemvarme@ffv.dk eller ringe på 62 61 16 66 i vores åbningstider.

Del artikel

Relaterede nyheder