Gå til indhold

Færdselsloven gælder også på Ringe genbrugsstation

Renovation

24. februar 2021

Den nye genbrugsstation i Ringe er nu taget godt i brug af forbrugerne. Det er dejligt med en stor og rummelig plads, men det giver desværre lidt udfordringer for forbrugerne at navigere rundt.

Der skal lyde en stor tak for at have taget godt imod den nye genbrugsstation i Ringe - den er velbesøgt i alle de åbne timer. Genbrugsstationen har nu været åben i en lille måned og det et tid til en kort status.  

Både forbrugerne, så vel som medarbejderne, er glade for den nye plads og de gode og forbedrede pladsforhold på genbrugsstationen.

Vi er dog udfordret på kørslen på pladsen, hvilket har medført nogle ubehagelige episoder, hvor det har været tæt på skader på biler eller personer - heldigvis er det ikke kommet så vidt endnu, og det vil vi gerne sikre, at der heller ikke gør i fremtiden. 

Alle der besøger genbrugsstationen opfordres derfor til at følge den skiltning der er på pladsen. Man kan både orientere sig via den skiltning der er på standere, samt den skiltning der er på asfalten. Nedenfor artiklen er en række billeder fra indkørslen, som bl.a. viser, at der er indkørsel forbudt lige efter haveaffaldspladsen, samt at man skal følge pilene, som er skiltet længere fremme på pladsen. 

Med andre ord: Færdselsloven gælder også på genbrugsstationen - følg de skilte og pile der er lavet og giv dig god tid, hvis du er usikker - alt nyt skal lige ind under huden for at det bliver en naturlig vane.

Vores medarbejdere står altid klar med hjælp hvis der skulle være behov - spørg blot.

Hjælp os ved at passe på dig selv og andre, så vi alle kan færdes trygt på Ringe genbrugsstation!

Indkørsel Forbudt 1
Indkørsel Med Følg Pilen 1
Indkørsel Med Følg Pilen 2
Indkørsel Med Følg Pilen 3
Del artikel

Relaterede nyheder