Gå til indhold

Er du vores nye teamkoordinator til FFV Vand og Varme?

Vand

1. december 2023

Stillingen er besat!

______________________________________________________________

Vi søger en dygtig koordinator, som sammen med det øvrige team vil være med til at sikre vores vand- og varmeforsyning i Faaborg. Vi tilbyder et job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer og at præge din egen hverdag, med mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens.

Hvad skal du lave?

Du vil med reference til afdelingschefen få ansvaret for, at vores Vand- og Varmeafdeling kører effektivt og smidigt. Afdelingen består af fem medarbejdere m/k og en teknisk ansvarlig, og du vil som teamkoordinator være en del af teamet og udføre opgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere i afdelingen. Derudover dit fokus være på indkøring af planlagte opgaver via vores vedligeholdelsessystem og at have overblik over opgaver og ressourcer i afdelingen.

Vandforsyningen har to vandværker med tilhørende indvindingsboringer og ledningsnet.

Varmeforsyningen har et ældre kraftvarmeanlæg og en ny stor varmepumpe, samt gaskedel til produktion og med tilhørende ledningsnet.

Du vil blive en del af et erfarent team, hvor struktur i hverdagen vil være fokuspunktet.

Arbejdsopgaverne består bl.a. af: 

  • Lave en plan for opgaver og ressourcer i afdelingen og eksekvere denne. 
  • Aftale planlægning for projekter med teknisk ansvarlige og afdelingschef.
  • Bistå dagligt vedligehold af anlæg og ledninger.
  • Sikre et effektivt og samarbejdende team. 
  • Opfølgning på opgaver og deadlines.

Hvad skal du kunne?

Du har godt humør, er selvkørende, stabil, grundig og med naturlig nysgerrighed samt erfaring med ledelse af teams. Vi lægger stor vægt på dig som person samt dine evner og lyst til at lære nyt. 

I det daglige vil du være en del af teamet. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere. Du er struktureret og bevarer ro og overblik, når det går stærkt.

Du er gerne en erfaren bruger af IT og Office-pakke, da en stor del af kommunikation og afrapportering foregår elektronisk. Kendskab til SRO/SCADA samt vand- eller varmeforsyning vil være en fordel, ellers skal vi nok lære dig godt og grundigt op.

På sigt skal du være indstillet på at deltage i vores vagtordning, derfor er der krav til, at du ikke bor længere væk end 30 minutters kørsel fra Faaborg by. Du skal desuden have kørekort B.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men kan være følgende:
Håndværksmæssig uddannelse med erfaring med at arbejde i teams, tekniker, elektriker eller procesoperatør. Du skal have forståelse for processer og erfaring med en eller anden form for teamledelse.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et meget varieret job i en spændende virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Her er mangeartede opgaver og udfordringer, du vil blive det tekniske og ledelsesmæssige bindeled i afdelingen og have en stor kontaktflade.

Vi har dygtige kolleger, en uformel omgangstone og vi vægter arbejdsmiljøet højt. Du får sundhedsforsikring samt en masse spændende events via vores personaleforening.

Lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer under DI-overenskomst.

Tiltrædelse

Snarest eller efter aftale.

Ansøgning og CV sendes til job@ffv.dk mærket ”teamkoordinator”. Vi holder løbende samtaler, og stillingen vil blive taget ned, når den rette kandidat er fundet.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Dennis Arnsfeldt Pedersen på telefon 5167 1058.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

FFV Energi & Miljø A/S

Del artikel

Relaterede nyheder