Gå til indhold

Er du vores nye medarbejder/montør til FFV Vand og Varme i Faaborg?

Vand

1. marts 2024

Vi søger en ny kollega, som sammen med det øvrige team vil være med til at sikre vores vand- og varmeforsyning i Faaborg. Vi tilbyder et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du er med til at præge din egen hverdag, med mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats. Du vil få et alsidigt job, hvor ikke to dage er ens. 

Hvad skal du lave?

Vandforsyningen i Faaborg går ind i nye spændende tider med stor fokus på beskyttelse af boringer og kildefelter samt vandkvalitet, så vi i mange år fremadrettet har rigeligt og rent vand i Faaborg. FFV søger en dygtig medarbejder/montør, der kan være med til at løfte vores forsyning i denne retning.

Dit primære arbejdsområde vil være vores vandforsyning, hvor det omhandler ledningsnettet, udskiftning af ledninger (projekter), reparationer ved ledningsbrud m.m. 

Arbejdsopgaverne består bl.a. af: 

  • Styring og overvågning af ledningsnettet via SRO/SCADA-anlæg.
  • Planlægning af arbejdsopgaver på ledningsnettet.
  • Selvstændigt forestå mindre projekter i forbindelse med tilslutning af nye kunder og renovering af ledningsnet, herunder direkte kundekontakt.
  • Diverse fejlfinding og indregulering.
  • Forebyggende vedligehold på tekniske installationer.
  • Teknisk indsigt i styringer og balance på ledningsnet i Vand.
  • Planlægning af vandanalyser på ledningsnettet.

Du vil blive en del af et erfarent team på syv medarbejdere, bestående af drift- og administrative medarbejdere.

Hvad skal du kunne?

Du har godt humør, er selvkørende, stabil, grundig og med naturlig nysgerrighed.
Vi lægger stor vægt på dig som person samt din evne og lyst til at lære nyt.

I det daglige vil du være i direkte kontakt med kunder og samarbejdspartner. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere. Du er struktureret og bevarer ro og overblik, når det går stærkt.

Du er erfaren bruger af IT og Office-pakke, da en stor del af kommunikationen og afrapporteringen foregår elektronisk. Kendskab til SRO/SCADA og vandforsyning er en fordel, ellers skal vi nok lære dig godt op.

Efter grundig oplæring vil du indgå i vagt hver 5. uge, som dækker både vores vand- og varmeforsyning. Det er derfor et krav, at du er bosiddende inden for 30 minutters kørsel fra Faaborg centrum, og du har kørekort B. 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men kan være følgende:
Smed, VVS’er, Industritekniker, Procesoperatør eller andet relevant. Det vigtigste er dog, at du skal have forståelse for processer og have hænderne skruet ordentligt på.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et meget varieret job i en spændende virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Her er mangeartede opgaver og udfordringer.

Vi har dygtige kolleger, en uformel omgangstone og vi vægter et godt arbejdsmiljø højt.

En aktiv Personaleforening med flere årlige arrangementer samt sundhedsforsikring.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Tiltrædelse hurtigst muligt, løn efter kvalifikationer på overenskomst ved Dansk Industri.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Teamkoordinator Erik Hansen på telefon 5167 1067 eller Afdelingschef Dennis Pedersen på telefon 5167 1058.

Ansøgning samt CV sendes til job@ffv.dk mærket ”Montør”. Vi vil løbende holde samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Del artikel

Relaterede nyheder