Gå til indhold

Aflysning af udvidelsesprojekt for fjernvarme i Faaborg

Fjernvarme

21. februar 2023

Det er med stor beklagelse, at FFV Varme A/S må aflyse udvidelsesprojekt for fjernvarme i Faaborg nordvest, Strandgårdsparken og Sundbrinken. Projektet har været i EU-udbud, men desværre er priserne på de indkomne bud meget højere end forventet.

Bestyrelsen for FFV Varme A/S har derfor besluttet at standse projektet, da det vil resultere i priser, der ikke kan konkurrere med andre opvarmningsformer, og binde varmekunderne til meget høje priser de næste 20 år.

Der er udvidelsesprojekter for fjernvarme i gang over hele Danmark, og det betyder, at markedet pt er overophedet. FFV Varme A/S vil følge prisudviklingen på området tæt og sætte udvidelse af fjernvarmeområdet i gang på et senere tidspunkt, når priserne forhåbentligt når et niveau, der gør projektet rentabelt for den enkelte fjernvarmekunde.

Af hensyn til de boligejere, der måtte ønske at etablere individuel varmepumpe, trækker FFV Varme A/S sit projektforslag tilbage, således at FFV Varme A/S ikke står i vejen for, at der kan søges om tilskud hertil.

Evt. spørgsmål kan rettes til adm. direktør Christian Møller:

chmo@ffv.dk eller telefon 21705398.

Del artikel

Relaterede nyheder