Gå til indhold

Nu sender vi de første kontrakter afsted!

FFV Varme er nu klar til at sende de første elektroniske kontrakter ud til dem, der har tilmeldt sig fjernvarme i Faaborg. Du vil modtage den pr. mail, så hold øje med din indbakke.

Din kontrakt vil være forudfyldt med den model, som du valgte ved din tilmelding.
Har du fortrudt dit valg mellem model A, B eller C, kan du klikke på knappen ”afvis” i mailen og skrive, hvilken løsning du hellere vil have i stedet. Når vi har modtaget dit svar, sender vi en ny kontrakt.

Hvis der skal være flere ejere på kontrakten, kan du ligeledes bruge ”afvis” knappen. Du bedes sende os navn og en mailadresse til underskriver nummer to, så sender vi herefter en ny kontrakt.

Vi forventer, at alle kontrakter er afsendt i løbet af de næste to til tre uger.

Projektets faser

  1. Vi arbejder på højtryk på at planlægge, hvor vi kan lægge fjernvarmerørene, og hvor store de skal være.
  2. Når alle tegningerne er på plads – og vi har 300 underskrevne kontrakter – sendes entreprenørarbejdet i udbud, for at finde den bedste samarbejdspartner.
  3. Entreprenøren udarbejder en tidsplan for at rulle fjernvarmenettet ud i de enkelte gader. Vi forventer, at det sker i begyndelsen af foråret 2023.
  4. Når tidsplanen er godkendt, får I besked om, hvornår I bliver tilsluttet fjernvarmen

Vil du opsige din gasforsyning?

Hvis du vælger at skifte gassen ud med en anden varmekilde, skal din gasledning frakobles. Det skal gøres direkte hos din forsyning.

Du kan søge om tilskud til gasafkobling 12 måneder før den dato, I bliver tilsluttet. På linket kan man følge, hvor mange penge, der er tilbage i puljen.

Følg os på Facebook

Har du tilmeldt dig fjernvarme i Faaborg, og vil du gerne have nyheder, eller har du spørgsmål til projektet? Så er meld dig ind i Fjernvarme i Faaborg-gruppen på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret om tilslutningen til fjernvarme.

Del artikel

Relaterede nyheder