Gå til indhold

Har du hentet din nye tømningskalender?

Mandag den 28. februar 2022 får du ny tømningskalender. Den kan hentes under selvbetjening fra midten af uge 8. Den nye tømningskalender gælder både nye og gamle beholdere - også selvom du ikke har modtaget dine nye beholdere endnu.

Leveringen af de nye beholdere er godt i gang og løber frem til slutningen af april 2022. Derfor får du ny tømningskalender mandag den 28. februar, men kan hente den fra midten af uge 8.

Du kan se ugerne for udlevering af de nye beholdere her. Vi tager forbehold for forsinkelser.

De nye beholdere

Du må tage de nye beholdere i brug med det samme. Tømning af de nye beholdere påbegyndes fra den 28. februar 2022. Nogle vil ved første tømning have haft de nye beholdere i 14 dage, andre kun i 8 dage, men du vil stadig få dem tømt planmæssigt. Orienter dig i din nye tømningskalender for at se dine tømningsdage. Du finder den under selvbetjening.

Vær obs på at du frem til den 25. februar skal gøre, som du plejer og stille din gamle beholder/poser ud.

Din gamle beholder

Din gamle beholder lader vi stå. Den skal du nu bruge til genanvendeligt affald. Er der restaffald i dine gamle beholder, så stil den frem, når vi tømmer dit mad- og restaffald første gang. Så tømmer vi den som restaffald. Nu er der klar til plast & mad- og drikkekartoner.

Hvis du ikke har fået nye beholdere endnu...

Så længe du ikke har fået nye beholdere, skal du fortsætte med at sortere dit genanvendelige affald i poser. Det vil blive indsamlet på dine nye tømningsdage.

*Vi har tidligere skrevet, at tømningskalenderen ville komme i uge 7, men pga. corona er den først tilgængelig fra midten af uge 8.

Del artikel

Relaterede nyheder