Gå til indhold

Foranstaltninger i forbindelse med coronavirus

Generel information

12. marts 2020

Opdateret - 6. april 2020; FFV Energi & Miljø A/S er som leverandør af vigtig infrastruktur nødt til at være ekstra påpasselig, så vores medarbejdere forbliver raske og kan opretholde vores aktiviteter.

FFV Energi & Miljø A/S leverer drikkevand og fjernvarme i Faaborg, håndterer kloakker og renseanlæg, indsamler affald og genbrug og driver genbrugsstationer i hele Faaborg-Midtfyn Kommune, og er som leverandør af vigtig infrastruktur nødt til at være ekstra påpasselig, så vores medarbejdere forbliver raske og kan opretholde vores aktiviteter.

Vi har derfor iværksat et beredskab for alt personale, så de beskyttes mest muligt mod smitte.

Det betyder at administrativt personale arbejder hjemmefra. Korsvangen 6A i Ringe er derfor lukket, men henvendelse kan ske på telefon 62 61 16 66 eller e-mail: ffv@ffv.dk.

Dagrenovationsindsamling foregår som sædvanligt.

Fra tirsdag den 31. marts ændres åbningstiderne på genbrugsstationerne. 
I Ringe og Faaborg, vil der på hverdage være åbent fra kl. 7.00 til kl. 10.00. I dette tidsrum vil det fortrinsvis være erhvervsdrivende der kan benytte genbrugsstationerne. I den øvrige åbningstid vil både erhvervsdrivende og private kunne benytte genbrugsstationerne.
I Årslev, Brobyværk og Sandager er der almindelig åbent. 
Se mere om åbningstiderne på de forskellige genbrugsstationer her.

Indsamling af genbrug er midlertidig stoppet og genoptages torsdag d. 23. april. Bemærk at vi kører efter den gældende tømningskalender, som kan hentes her.

Spildevands håndtering, vand- og varmeforsyning holdes i normal drift, men eksempelvis udskiftning af målere udskydes indtil videre.

Medarbejdere i FFV Energi & Miljø A/S deltager ikke i arrangementer, kurser og eksterne møder.

Situationen kan naturligvis ændre sig, så vi anbefaler at følge med på vores hjemmeside hvor eventuelle ændringer vil fremgå.

Del artikel

Relaterede nyheder