Gå til indhold

Fjernvarme i Korinth

Hos FFV Energi & Miljø A/S arbejder vi med en plan om at udvide vores forsyningsområde til Korinth. Det vil give i alt ca. 498 boliger mulighed for at få fjernvarme.

Fjernvarme i Korinth - baggrund

Faaborg-Midtfyn Kommune har udarbejdet Varmeplan 2022-2030 som et led i den grønne omstilling. Varmeplanen har fokus på udfasning af fossile brændstoffer, herunder ny varmeforsyning i de byer, der i dag varmeforsynes med individuelle naturgasfyr.

Korinth er efterfølgende screenet til at have fjernvarmepotentiale, hvorfor FFV Energi & Miljø har fået udarbejdet et beslutningsgrundlag for fjernvarmeforsyning af Korinth.

FFV Energi & Miljø har ikke kapacitet til forsyning af Korinth fra eksisterende anlæg. Derfor vil en kommende fjernvarmeforsyning af Korinth ske som et selvstændigt fjernvarmesystem, drevet af FFV Energi & Miljø.

Korinth forventes forsynet af en luft/vand-varmepumpe suppleret med en spids- og reservelastforsyning.

Kan jeg få fjernvarme?

Indtast din adresse herunder, og se om du kan få fjernvarme.

Tillykke! Du kan få fjernvarme.

Du bor i et område, hvor vi planlægger at etablere fjernvarme. Tilmeld dig herunder – jo før, vi får de nødvendige tilmeldinger, jo før kan vi komme i gang med projektet. Din tilmelding er først bindende, når du har underskrevet en leveringsaftale.

Desværre. Du kan ikke få fjernvarme.

Du bor desværre ikke i et område, hvor vi planlægger at etablere fjernvarme.

- Prøv igen med en anden adresse