Gå til indhold

Fjernvarme i Korinth: Din tilmelding kan stadig gøre en forskel

Vi er desværre ikke i mål med det nødvendige antal tilmeldinger til fjernvarmeprojektet i Korinth. Selvom deadline er nået, har vi valgt at holde tilmeldingen åben lidt længere i håb om, at flere vil støtte op om projektet. Din tilmelding kan være afgørende, når vi på torsdag den 5. september mødes for at evaluere fjernvarmens fremtid sammen med alle arbejdsgrupperne fra landsbyerne.

Vi er nu nået til deadline for tilmelding til fjernvarme i Korinth, og vi er desværre ikke i mål. Vi har ca. fået halvdelen af de tilmeldinger, som var nødvendige for at få fjernvarme til Korinth.

På torsdag den 5. september afholder vi et evalueringsmøde, hvor vi sammen med arbejdsgrupperne fra alle landsbyerne – Korinth, Brobyværk, Espe, Falsled-Millinge-Svanninge, Horne og Vester Aaby – vil drøfte, hvad der skal ske med fjernvarmeprojekterne. 

Du kan stadig tilmelde dig fjernvarme i Korinth!

Så længe det ikke er afgjort, hvad der skal ske med projekterne, kan du stadig tilmelde dig. Din tilmelding kan være med til at påvirke beslutningen, så få den sendt afsted nu, så den kommer med i evalueringen!

Tilmeld dig her eller via QR-koden:

QR kode - tilmeld dig fjernvarme i Korinth

Bliv positivt overrasket

Vi oplever, at mange stadig baserer deres beslutning på de priser, der blev præsenteret i projektforslaget for et standardhus. Men husk, at hver bolig er unik! 

Vi opfordrer dig kraftigt til at få beregnet din personlige varmeøkonomi – der er rigtig mange, der er blevet positivt overraskede, når de har set deres egne tal.

Du kan kontakte vores varmespecialist Morten på nemvarme@ffv.dk eller ringe på 51671000, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Så hvad kan du gøre nu?

  • Få tilmeldt dig fjernvarme nu! Din tilmelding er vigtig og vil blive taget med i evalueringen. Besøg ffv.dk/fjernvarme for at tilmelde dig online.
  • Tag kontakt til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan fjernvarme kan påvirke din økonomi. Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.
  • Få en personlig beregning – det kan gøre en stor forskel, og du kan blive positivt overrasket over, hvor meget du kan spare.
  • Prik din nabo på skulderen og hjælp os med at få alle med. Fjernvarmes mange fordele kan læses på vores hjemmeside her.
Del artikel

Relaterede nyheder