Gå til indhold

Fjernvarme i Korinth - det er nu eller aldrig!

Nu er det sidste chance for at sikre fjernvarme i Korinth. Hvis vi ikke når målet om 70 % tilslutning inden for de næste to uger, går vi glip af muligheden – tilmeld dig i dag og vær med til at skabe en bæredygtig fremtid for Korinth!

Vi er nu gået ind i slutspurten med vores fjernvarmeprojekt i Korinth – og de næste to uger er afgørende. For at projektet kan blive en realitet, skal 70 % af husstandene tilmelde sig fjernvarme. Lige nu har vi kun nået en tredjedel af målet, og tiden er ved at løbe ud.

Fjernvarme i Korinth er en enestående mulighed, der kan sikre byen en stabil og bæredygtig energiforsyning med lavere varmeudgifter i mange år fremover. Vi ved, at gasprisen er lav lige nu, og der for mange ikke er meget at spare, men vi ved ikke, hvorledes den bliver i fremtiden – det er meget usikkert. Derfor skal du tage valget nu.

Mød vores varmespecialist Morten

Vi har erfaret, at mange stadig baserer deres beslutning på de priser, der blev præsenteret ved borgermødet i maj. Vi opfordrer dig derfor kraftigt til at møde vores varmespecialist Morten ved Brugsen de kommende to torsdage fra kl. 14-17. Eller du kan ringe/skrive en mail til os på nemvarme@ffv.dk eller 51671000, så kan vi hurtigt beregne din personlige varmeøkonomi – mange er blevet positivt overraskede over resultatet. Tænk, hvis du også blev det!

Morten står klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at forstå, hvilken model der passer bedst til dit hjem. Husk, at vi også tilbyder en abonnementsmulighed, der kan gøre fjernvarme økonomisk overkommeligt.

Nu eller aldrig

Det er nu, der er mulighed for fjernvarme i Korinth. Chancen kommer ikke igen på et senere tidspunkt. Det er nu, vi har fået økonomisk tilskud til projektet, men det er betinget af, at vi opnår den nødvendige tilslutning og færdiggørelse inden 2028.

Hvis fjernvarmeprojektet ikke kan realiseres nu, bortfalder tilskuddet, og grundlaget for fjernvarme i Korinth smuldrer: Det kan ikke garanteres, at vi kan få tilskud igen og mange vil i ventetiden søge andre varmeløsninger, hvorfor det bliver sværere at opnå tilstrækkelig opbakning.

Hvad kan du gøre?

•    Tilmeld dig fjernvarme via vores hjemmeside: ffv.dk/fjernvarme
•    Tag kontakt til Morten ved Brugsen de næste to torsdage, hvis du har spørgsmål.
•    Prik din nabo på skulderen; vi skal have alle med, hvis vi skal have fjernvarme til Korinth!

Vi håber på din tilmelding og støtte!

Med venlig hilsen

FFV Varme A/S

FFV logo

Del artikel

Relaterede nyheder