ffv logo2  
 

 

 
 
FFV Energi & Miljø A/S
Korsvangen 6A  
5750 Ringe  
Telefon 62 61 16 66 (døgnvagt) 
 
Telefontider:
Man-tors: 08.00 - 16.00
Fre: 08.00 - 12.30
Email:

ffv@ffv.dk

 

Pressemeddelelse: Direktørskifte i FFV Energi & Miljø A/S

Forsyningsselskabet i Faaborg-Midtfyn Kommune reducerer antallet af direktører og skifter samtidigt adm. direktør

 

FFV Energi & Miljø skærer i topledelsen og reducerer selskabets direktion. ”Vi reducerer direktionen fra to direktører til én direktør. Forsyningsbranchen må forvente et fortsat pres for at få lavere takster til forbrugerne og mere effektive virksomheder. Derfor må vi gå forrest med at reducere i toppen af virksomheden”, fortæller bestyrelsesformanden i FFV Energi & Miljø Carsten Normann og siger videre, at muligheden opstod, da selskabets økonomidirektør fik andet arbejde og fratrådte lige efter nytår.

 

Det betyder samtidigt, at Claus Mogensen, adm. direktør for FFV Energi & Miljø, fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. ”Vi har været glade for samarbejdet med Claus gennem alle årene, og fratrædelsen sker helt uden dramatik. Samtidigt vil en samlet bestyrelse sige tak til Claus for hans store indsats for selskabet gennem de sidste otte år”, siger bestyrelsesformand Carsten Normann og fortæller videre, at man fremad har brug for en direktør, der også har en økonomisk baggrund som konsekvens af, at man slår de to stillinger sammen.

 

Ny adm. direktør for FFV Energi & Miljø bliver Christian Møller, der tiltræder i dag den 15. marts 2017. Christian Møller er bosiddende i Svendborg og har tidligere været koncerndirektør i Marius Pedersen i Ferritslev. ”Christian har stor erfaring med forsyningsbranchen, og især fra genbrugs- og affaldsområdet. Han besidder desuden meget stærke kommercielle kompetencer samtidigt med, at han tidligere har siddet i tunge økonomistillinger. Bestyrelsen har derfor enstemmigt peget på Christian som vores nye direktør”, siger Carsten Normann, der glæder sig til det kommende samarbejde med Christian Møller.

 

Christian Møller præsenteres for alle medarbejdere i FFV Energi & Miljø på personalemøder onsdag 15. marts 2017. I forbindelse med sin tiltrædelse siger Christian Møller: ”Jeg glæder mig til den kommende udfordring med at stå i spidsen for FFV Energi & Miljø og skabe gode forsyningsløsninger for alle i Faaborg-Midtfyn Kommune. Jeg glæder mig især til et godt samarbejde med alle de dedikerede medarbejdere, uanset om det gælder drikkevand, spildevand, varme, genbrug eller affald.”.

 

Kontaktmuligheder

Carsten Normann, mobil 21654084

Christian Møller, 21705398

 

FAKTABOKS

FFV Energi & Miljø A/S ejes af Faaborg-Midtfyn Kommune. Selskabet leverer drikkevand til ca. 5.000 kunder i Faaborg og omegn, renser spildevandet i hele Faaborg-Midtfyn Kommune og leverer varme til ca. 2.100 kunder i Faaborg. FFV Energi & Miljø A/S henter dagrenovation hos ca. 24.400 husstande i Faaborg-Midtfyn Kommune og drifter desuden 4 genbrugsstationer i Faaborg, Ringe, Brobyværk og i Årslev samt 1 minigenbrugsstation i Sandager.