ffv logo2  
 

 

 
 
FFV Energi & Miljø A/S
Korsvangen 6A  
5750 Ringe  
Telefon 62 61 16 66 (døgnvagt) 
 
Telefontider:
Man-tors: 08.00 - 16.00
Fre: 08.00 - 12.30
Email:

ffv@ffv.dk

 

Nyt bestyrelsesmedlem i FFV Energi & Miljø A/S

Med udgangen af august måned tiltræder John Buur Christiansen som nyt bestyrelsesmedlem i FFV Energi & Miljø A/S.

 

Siden 1. januar 2013 har FFV Energi & Miljø A/S haft en professionel bestyrelse, som har arbejdet meget med udviklingen og optimeringen af selskabet for bedst muligt at kunne leve op til Faaborg-Midtfyn Kommunes ejerstrategi – at sikre lavest mulige forbrugspriser for kommunens borgere.

 

I forbindelse med Generalforsamlingen den 31. maj 2016 har næstformand Poul Gøbel meddelt, at han ønsker at udtræde af bestyrelsen for at hellige sig nye og spændende opgaver i egen virksomhed. Poul Gøbel udtræder således af bestyrelsen med udgangen af august måned.

 

Bestyrelsen takker Poul Gøbel for indsatsen de seneste 3½ år, hvor han bl.a. har ydet et stort bidrag i forbindelse med udarbejdelsen af strategi og gennemførelse af Lean-proces.

 

Som nyt bestyrelsesmedlem indtræder John Buur Christiansen. John Buur Christiansen er til dagligt administrerende direktør for BIOFOS, som bl.a. driver Danmarks største rensningsanlæg i København, og har en fortid i bl.a. Faxe Forsyning og Amagerforbrænding.

 

Med sin erfaring vil John Buur Christiansen kunne bidrage til yderligere at opkvalificere bestyrelsesarbejdet samt den videre udvikling af FFV Energi & Miljø A/S. Bestyrelsesformand Carsten Normann: ”Vi glæder os til at byde John velkommen og ser frem til samarbejdet”.

 

Borgmester Christian Thygesen udtaler: ”Fra kommunens side beklager vi, at Poul Gøbel forlader bestyrelsen og takker ham for den indsats, han har lagt i bestyrelsesarbejdet. Det glæder os dog samtidig, at det er lykkedes at finde et nyt bestyrelsesmedlem i John Buur Christiansen, som har kompetencer og erfaringer inden for fagområdet og de udviklingsperspektiver, der ses i forsyningsområdet”.