ffv logo2  
 

 

 
 
FFV Energi & Miljø A/S
Korsvangen 6A  
5750 Ringe  
Telefon 62 61 16 66 (døgnvagt) 
 
Telefontider:
Man-tors: 08.00 - 16.00
Fre: 08.00 - 12.30
Email:

ffv@ffv.dk

 

Gi' mig 5 - Ny kampagne til sortering af affald

Når du besøger en af Faaborg-Midtfyn Kommunes genbrugsstationer i foråret vil du blive mødt af skrigende gule skilte. Skiltene er en del af en ny kampagne, der skal sætte fokus på bedre sortering af affaldet.

 

Med budskaber som ”Gi’ mig skuffen” og ”Gi’ mig dunken” vil skilte på udvalgte containere opfordre dig til at aflevere mere affald til genbrug.

 

”Vi oplever dagligt, at affald, der egner sig til genbrug, ender i containeren til småt brændbart. Og det er spild af gode ressourcer”, påpeger afdelingschef Henriette Eickstedt fra FFV Energi & Miljø A/S.

 

 

Genbrug er en god forretning

Det koster mange penge at komme af med en containerfuld småt brændbart affald. Til gengæld tjener kommunen penge på for eksempel rent pap og papir til genbrug. Indtægterne fra salget af genbrugsmaterialer er med til at holde de samlede udgifter nede.

 

Vi har containere og beholdere til over 30 forskellige typer affald på vores genbrugsstationer. Med kampagnen ”Gi’ mig 5” sætter vi i en periode fokus på 5 typer affald, der er meget nemme at sortere fra. Personalet på pladserne står klar med gode råd og vejledning, så vi håber, at de besøgende er med på at gøre sig ekstra umage med sorteringen”, lyder opfordringen fra Henriette Eickstedt.

 

 

Pak bilen hjemmefra

Gør det til en vane at sortere dit affald hjemmefra. Så er det nemt at aflevere det i de rigtige containere, når du kommer til genbrugsstationen. Tjek skiltene på pladsen og spørg personalet, hvis du er i tvivl om sorteringen.

 

Se hvordan affaldet skal sorteres på www.ffv.dk under Renovation/Genbrugsstationer.

 

Gi mig 5 planche